About

ABOUT 

soul creator 

© Ron Maes

Als interieurstyliste geef ik huizen en werkplekken een ziel zodat een ruimte ontstaat die iets te vertellen heeft.


Naast de natuurlijke evoluties die je doormaakt, zijn er ook breekpunten of kantelmomenten in je leven. Je scheidt, je kinderen gaan het huis uit, je verliest je partner, je wordt plots minder mobiel, ... Op zo'n momenten ben ik er om mee te kijken naar de ruimtes waarin je zoveel tijd doorbrengt. Past het interieur nog of vraagt het om een herschikking? Als je voelt dat de binnenkant van je huis niet meer overeenkomt met je eigen binnenkant, ga ik daar graag mee aan de slag. Op zoek naar harmonie, balans en uitstraling.

  

Ik heb een passie voor alles wat mooi is ; mensen, plekken, objecten, sferen …   Mijn kerntalent is om mensen en plekken op elkaar afstemmen. Ik voel van nature snel aan welke sfeer en uitstraling écht bij iemands identiteit en persoonlijkheid passen. Vaak pik ik ook op wat niet gezegd wordt. Mijn zin voor esthetiek en gevoeligheid combineer ik met het talent om een project te leiden en af te werken volgens de gemaakte afspraken. 

 

Mijn klanten geven mij carte blanche en het volle vertrouwen dat het interieur dat ik als soul creator voor hen creëer helemaal zal overeenstemmen met hùn stijl. Mijn manier van werken is transparant, eenvoudig en intuïtief. Budget, timing en praktische zaken worden pragmatisch aangepakt zodat ze gemoedsrust en controle geven.


Na mijn interieurstyling voelt je huis weer aan als een thuis. Als een jas die past als gegoten. Mijn interieurstyling heeft een helend effect, omdat het persoonlijk op jouw maat gesneden is. 


Mooie foto’s die die juiste vibe weergeven maken de cirkel rond. Die foto’s maak ik zelf, als finishing touch.

Daarna lonkt alweer een nieuw project….

“De aanleiding om met Caroline in zee te gaan, kwam van haar zelf. In een gesprek over haar job vertelde ze gepassioneerd over haar talent. Ik was overtuigd, zonder meteen op zoek te zijn. In het eerste gesprek lag de focus bijna volledig op hoe wij leven als gezin en wat onze gewoontes zijn. Meer nog dan een stijl te bepalen, probeerde Caroline in dit gesprek volledig te doorgronden wat wij nodig hadden. Al snel bleek dat wij, als nieuw samengesteld gezin, in de eerste plaats nood hadden aan een huis waarin ieder van ons kan thuis komen en zich thuis voelen.

Na deze eerste analyse en een gesprek over budget en wensen, vroeg Caroline of wij ons konden vinden in twee voorwaarden voor samenwerking: dat we voldoende tijd en ruimte zouden maken voor het project en dat we haar zouden vertrouwen in haar keuzes. Ook al is loslaten niet mijn sterkste kant, bij Caroline lukte dit, omdat ik haar vertrouw en geloof in haar talent.

Caroline is een warme vrouw met een coherent verhaal en een doelgerichte aanpak. Voor mij vertegenwoordigt zij een combinatie van yin en yang. Nu de restyling achter de rug is, merk ik vooral dat wij allemaal blij zijn in ons huis. Er is plaats voor familieherinneringen, de verlichting is sfeervol en ieder heeft zijn plekje. Voor de restyling waren we al dankbaar voor de mooie plaats waar ons huis ligt. Nu zijn we ook binnen in huis elke dag blij met de ruimtes waarin we leven.”

TANJA V.L.

 

Caroline vormde voor ons een loftwoning om tot een stijlvol kantoor met karakter. Van bij de start voelden we dat ze vol passie en enthousiasme haar schouders mee onder ons project wilde zetten.

Caroline is creatief in het bedenken van oplossingen voor niet alledaagse interieuraanpassingen. Door de combinatie van unieke materialen, kleuren, verlichting en de juiste meubels creëerde ze voor ons een plek waar zowel focus als interactie centraal staan. Ze voelde heel goed aan wat wij als klant wensten én nodig hadden. Bovendien wist Caroline zich perfect aan de strakke deadlines te houden, zonder haar oog voor detail te verliezen.

Het eindresultaat is een knappe kantoorloft die helemaal past bij het type bedrijf dat wij zijn. Bedankt!

KAREN D.N.

Voor iedereen die een inricht-project (privé of professioneel) heeft en zich wil laten begeleiden door een straffe madam met creatieve ideeën, neem eens contact op met Caroline. Nodig haar uit om een kop koffie te drinken, en laat je verrassen.

TOM V.D

De Goudvink 15

2970 's Gravenwezel - Belgium

BTW BE0822 197 635

IBAN BE15 3770 8028 6230

 

Caroline Van Dieren

Email | caroline@re-imagine.be

Phone | 0032 (0) 497 52 40 40 

RE-IMAGINE .  Soulcreatorforspaces
RE-IMAGINE .  Soul creator for spaces
RE-IMAGINE . Soul creator for spaces

© Copyright |RE| IMAGINE 2019