About

ABOUT 

soul creator 

© Ron Maes

Ik heb een passie voor alles wat mooi is ; mensen, plekken, objecten, sferen …   Mijn kerntalent is om mensen en plekken op elkaar af te stemmen. Ik voel van nature snel aan welke sfeer en uitstraling écht bij iemands identiteit en persoonlijkheid passen. Vaak pik ik ook op wat niet gezegd wordt. Mijn liefde voor esthetiek en schoonheid zijn de rode draad in alles wat ik doe. 


Als interieurstyliste geef ik huizen en werkplekken een ziel zodat een ruimte ontstaat die iets te vertellen heeft.

Naast de natuurlijke evoluties die je doormaakt, zijn er ook breekpunten of kantelmomenten in je leven. Je scheidt, je kinderen gaan het huis uit, je verliest je partner, je wordt plots minder mobiel, ... Op zo'n momenten ben ik er om mee te kijken naar de ruimtes waarin je zoveel tijd doorbrengt. Als je voelt dat de binnenkant van je huis niet meer overeenkomt met je eigen binnenkant, ga ik daar graag mee aan de slag. Op zoek naar harmonie, balans en uitstraling.


Als keramiste ben ik gefascineerd door het kleurenpallet dat ontstaat als je aan de slag gaat met glazuur. Mijn kleurrijke espresso kopjes zijn een knipoog om even te vertragen. Elk kopje is uniek in vorm en kleur zodat je telkens weer betoverd wordt door hun magic touch.  

  

Ik leef een gelukkig leven met mijn fantastische man en 4 (plus)kinderen. Ik hou van reizen, filosofische gesprekken met vriendinnen, de natuur, zonneschijn en duizend andere dingen. De wereld gaat aan mij voorbij als ik bedwelmd word door geuren... van lelies, regen op warme stenen of pasgemaaid gras. Ik bewonder mensen die radicaal hun goesting doen of een afwijkende mening durven uiten maar kijk uit voor oppervlakkigheid en onrechtvaardigheid.  


Mooie foto’s die de juiste vibe weergeven maken de cirkel rond. Die foto’s maak ik zelf, als finishing touch.

Daarna lonkt alweer een nieuw project….

“De aanleiding om met Caroline in zee te gaan, kwam van haar zelf. In een gesprek over haar job vertelde ze gepassioneerd over haar talent. Ik was overtuigd, zonder meteen op zoek te zijn. In het eerste gesprek lag de focus bijna volledig op hoe wij leven als gezin en wat onze gewoontes zijn. Meer nog dan een stijl te bepalen, probeerde Caroline in dit gesprek volledig te doorgronden wat wij nodig hadden. Al snel bleek dat wij, als nieuw samengesteld gezin, in de eerste plaats nood hadden aan een huis waarin ieder van ons kan thuis komen en zich thuis voelen.

Na deze eerste analyse en een gesprek over budget en wensen, vroeg Caroline of wij ons konden vinden in twee voorwaarden voor samenwerking: dat we voldoende tijd en ruimte zouden maken voor het project en dat we haar zouden vertrouwen in haar keuzes. Ook al is loslaten niet mijn sterkste kant, bij Caroline lukte dit, omdat ik haar vertrouw en geloof in haar talent.

Caroline is een warme vrouw met een coherent verhaal en een doelgerichte aanpak. Voor mij vertegenwoordigt zij een combinatie van yin en yang. Nu de restyling achter de rug is, merk ik vooral dat wij allemaal blij zijn in ons huis. Er is plaats voor familieherinneringen, de verlichting is sfeervol en ieder heeft zijn plekje. Voor de restyling waren we al dankbaar voor de mooie plaats waar ons huis ligt. Nu zijn we ook binnen in huis elke dag blij met de ruimtes waarin we leven.”

TANJA V.L.

 

Caroline vormde voor ons een loftwoning om tot een stijlvol kantoor met karakter. Van bij de start voelden we dat ze vol passie en enthousiasme haar schouders mee onder ons project wilde zetten.

Caroline is creatief in het bedenken van oplossingen voor niet alledaagse interieuraanpassingen. Door de combinatie van unieke materialen, kleuren, verlichting en de juiste meubels creëerde ze voor ons een plek waar zowel focus als interactie centraal staan. Ze voelde heel goed aan wat wij als klant wensten én nodig hadden. Bovendien wist Caroline zich perfect aan de strakke deadlines te houden, zonder haar oog voor detail te verliezen.

Het eindresultaat is een knappe kantoorloft die helemaal past bij het type bedrijf dat wij zijn. Bedankt!

KAREN D.N.

Voor iedereen die een inricht-project (privé of professioneel) heeft en zich wil laten begeleiden door een straffe madam met creatieve ideeën, neem eens contact op met Caroline. Nodig haar uit om een kop koffie te drinken, en laat je verrassen.

TOM V.D